زعفران و زنان باردار

در حالی که زعفران مزایای بسیاری برای مادران باردار دارد ، اما سهم خود در خطرات و عوارض جانبی را نیز دارد.

در سال 2014  مطالعه ای با هدف ارزیابی تأثیر زعفران بر میزان سقط جنین در زنان کشاورز که درمزارع کشاورزی و در زمان فراوری زعفران مشغول بودند انجام شداین مطالعه مورد- شاهدی بر روی کشاورزان زن باردار برای ارزیابی میزان سقط جنین در میان آنهادر فصل برداشت زعفران در آذر ماه 2005 بود.

کلیه خانمهای باردار بین هفته اول و بیستم حاملگی ودر برداشت زعفران و فرآوری در سال هاي گذشته شركت كرده بودند مورد مطالعه قرار گرفت. با آزمایش دقیق ، مشخص شد در بین کشاورزان زنی که در معرض زعفران قرار گرفتن میزان سقط جنین به طور معنی داری بالاتر بوداین مطالعه اولین ارزیابی از اثر سمیت زعفران ناشی از سقط جنین بود و نشان میداد حتی قرار گرفتن در معرض مکرر زعفران ممکن است خطر سقط جنین را افزایش دهد.

زعفران و زنان باردار

زعفران و زنان باردار

از این رو پیشنهاد می شود که زنان باردار از تماس با مقادیر قابل توجهی زعفران مخصوصاً  کشاورزان زن شاغل در مزارع زعفران خودداری کنند

برخی از عوارض مصرف زعفران در دوران بارداری عبارتند از:

1. سقط جنین:

زعفران می تواند باعث انقباضات رحمی شود و منجر به سقط جنین شود.

پزشکان آیورودا معتقدند که زعفران باعث افزایش گرمای بدن می شود و این می تواند منجر به سقط جنین شود.

بنابراین قبل از اینکه تصمیم بگیرید زعفران مصرف کنید ، از پزشک متخصص زایمان خود مشاوره بگیرید.

معمولاً بدون نگرانی از سقط جنین می توانید زعفران را در سه ماهه دوم خود مصرف کنید.

 

2. آلرژی:

برخی از خانمها بعد از مصرف زعفران اضطراب ، حالت تهوع ، خشکی دهان و سردرد را تجربه می کنند.

اگر تحت این دسته قرار بگیرید ، به گران ترین ادویه دنیا حساسیت دارید.

بنابراین اگر شما می خواهید یک بارداری صاف و بدون مشکل داشته باشید ، بهتر است از زعفران دوری کنید.

 

3. استفراغ:

نه تنها استفراغ باعث می شود احساس بیماری کنید ، بلکه می تواند کودک شما را از مواد مغذی حیاتی نیز محروم کند.

این عارضه جانبی زعفران دلپذیر نیست و اگر آن را تجربه کردید ، حتما با پزشک خود مشورت کنید.

زعفران در دوران بارداری می تواند منجر به عوارض جانبی جدی شود که نیاز به مداخله پزشکی دارد.

 

  • برخی از تأثیرات نامطلوب حاد مصرف زعفران که باید آنها را مورد توجه قرار دهید عبارتند از:

خون در ادرار یا مدفوع خونریزی

از پلک ، لب و بینی

تهی بودن

خاموشی

سرگیجه و از دست دادن تعادل

زردی

 

  • چه زمانی باید زعفران  را در دوران بارداری مصرف کنیم؟

همانطور که قبلاً گفته شد زعفران می تواند باعث انقباض رحم شود و منجر به سقط خودبخودی شود.

از این رو ، مشتاق نیستید که لحظه ای که می دانید باردار هستید زعفران را مصرف کنید.

کارشناسان بهداشت و درمان معتقدند که مادران باردار می توانند زعفران را در سه ماهه دوم ،

ترجیحا از ماه پنجم به بعد ، مصرف کنند. با این حال ، بیش از 10 گرم زعفران در روز مصرف نکنید.

هر چیزی بیشتر از این می تواند برای فرزند شما خطرناک باشد. این می تواند بر رشد و پیشرفت کوچک شما تأثیر بگذارد.

 

 

مدیر سایت
آوریل 27, 2020