نحوه استفاده از هل در انواع غذا و دمنوش
نحوه استفاده از هل در انواع غذا و دمنوش :
هل یک طعم دهنده عالی برای چای بوده که از قدیم الایام مورد استفاده قرار می گرفته است. چای هل طبعی گرم و عطری بینظیر دارد. درست کردن چای یا قهوه با هل کار بسیار آسانی است. کافی است که دانه های سبز هل را داخل قوری چای یا قهوه ریخته و اجازه دهیم تا به همراه چای دم بکشد. چای را با هل دم کنید، این کار یک نشانه از مهمان نوازی برای شماست زیرا حس خوب و معطر هل را با مهمانانتان به اشتراک گذاشته اید. اما هل سبز فقط مختص چای و قهوه نیست. با ما همراه باشید تا نحوه استفاده از هل را در انواع نوشیدنی و غذا شرح دهیم:

نحوه استفاده از هل
نحوه استفاده از هل در انواع غذا :
از هل به عوان ادویه غذا هایتان استفاده کنید. هل یکی از عناصر اصلی در غذای هندی هاست و طعم غذارا برای شما لذت بخش می کند. برای اینکه هل عطر و طعم بهتری به غذاهای شما بدهد، با یک چاقو برش هایی را روی غلاف سبزرنگ آن ایجاد کنید و یا اگر زمان کافی دارید ، هل را بکوبید و استفاده کنید. در صورت استفاده از هل سبز سالم ، آن را در ابتدای پخت به غذا اضافه کنید و قبل از سرو دانه های هل را از داخل خورشت بیرون بیاورید.
هل را می توانید به عنوان یک ادویه طعم دهنده در انواع غذاها مانند مرغ ، شله زرد و…. استفاده نمایید.
استفاده از هل و تسکین درد های گوارشی :
برای تسکین دردهای گوارشی از هل استفاده کنید. برای این کار به سادگی 2-3 عدد هل سبز را در آب داغ با کمی شکر “دم ” کنید. هل مدت هاست که به عنوان دارویی برای درمان درد معده و روده و همچنین سوزش قلب مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این هل ، سیستم عصبی را تقویت کرده و سلامت قلب و عروق را تضمین می کند.

نحوه استفاده از هل
جویدن تخم هل به عنوان یک خوشبوکننده و تمیز کننده دندان ها است
از زمان مصریان باستان برای خوشبو شدن و تمیز کردن دندان ها ، تعدادی از دانه های سیاه را از هل خارج کرده و از آنها برای تازه تر شدن دهان استفاده می کرده اند. اما خواص هل تنها به این مورد خلاصه نمیشود. هل دانه ای بینظیر با خواصی فوق العاده و شگفت انگیز است که می توانید در مقاله خواص هل سبز مطالعه کنید.

دیدگاه خود را ارسال نمایید